COMEDY MK LOGO.png

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

Моето стендап шоу снимено во култниот клуб JAZZ INN.

80 мин. интензивна комедија достапна онлајн.

Бидејки стендап проектите кои ги работам се тотално независни и не се финансирани од било какви фондови и организации, видеото е достапно за скромни 5 долари. Секако дека одкако ќе го данлоудираш можеш да го ставиш на youtube и слично, но тоа нема да го направиш зошто разбираш колку е тешко да се направи еден час стендап комедија. 

ВИ БЛАГОДАРАМ  #moresmiles 

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ