Search
  • Никола Тодороски

10К на YouTube Јеепаа

Јеепаа драга бандо, фанови, пријатели и по некој хејтер

БЛАГОДАРАМ,

THANK YOU, ありがとうございました Arigatōgozaimashita, Mahalo, Благодаря ви, Faleminderit, Hvala vam!...Без разлика на бројката колку за некој е мала, мене ми значи многу вашата лојалност и поддршка.


Еве избор од неколку од најпопуларните видеа на каналот кој се труди да ве насмее во изминативе 11 години.


#moresmilesВИ БЛАГОДАРАМ!

45 views0 comments

Recent Posts

See All

“Дури ја чекам“ Нов подкаст на Никола Тодороски

Јеепаа драга бандо, посебно вие о напатени души-чекачи. Од овој момент па натаму ќе имате можност да уживате во мојот нов подкаст кој го правам “Дури ја чекам“. Кој чекал знае! Уживајте #namiti #stand

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ