Search
  • Никола Тодороски

Тајната на Викторија

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! На страницава може да постојат елементи на комедија!

Сите ги знајме моделине на Victoria's Secret? Секогаш, буквално секогаш кога ќе го поставам ова прашање за време на стендап шоу, без разлика каде низ балканов одговорот е секогаш ист.

Јас: Ги знајте моделине на Victoria's Secret?

Жениве секогаш вака реагирет: Да Никола, ги знајме и .. Шо е поентата глуп охриѓанец?

Маживе пак вака реагирет:

Јас: Ги знајте моделине на Victoria's Secret?

Мажи: Да ха ха аа.. кај се брат?


И сето то е на некој начин нормално. Нема тука ништо мистично и тајно. Ама дали некогаш сте се запрашале која е навистина тајната на Викторија?


#namiti#moresmiles


Данлоудирај го новото стендап шоу!

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

ПРИРОДНА ГЛУПОСТ


80 мин. интензивна комедија.


113 views0 comments

Recent Posts

See All

“Дури ја чекам“ Нов подкаст на Никола Тодороски

Јеепаа драга бандо, посебно вие о напатени души-чекачи. Од овој момент па натаму ќе имате можност да уживате во мојот нов подкаст кој го правам “Дури ја чекам“. Кој чекал знае! Уживајте #namiti #stand

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ