Search
  • Никола Тодороски

Тајната вечера

Ова е кога ќе речат организираме СЕКАКОВ ВИД прослави.. Сите ја знаеме приказната. Она што не го знаеме е, кое е кафанчето.

#moresmilesДанлоудирај го шоуто!

Вештачка Интелигенција Природна Глупост


80 мин. пеколна комедија

101 views0 comments

Recent Posts

See All

“Дури ја чекам“ Нов подкаст на Никола Тодороски

Јеепаа драга бандо, посебно вие о напатени души-чекачи. Од овој момент па натаму ќе имате можност да уживате во мојот нов подкаст кој го правам “Дури ја чекам“. Кој чекал знае! Уживајте #namiti #stand

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ