Search
  • Никола Тодороски

Пожар

Ова е само еден од многуте немили настани шо можит да ти се случат без никој да ти го посакат то. Зато се викат и немил настан, зш се случуват ко ќе не ти е мило (една мистерија помалку). Во следново видео имате можност да видите шо би спасил прво во пожар.

Видеово е производ на стендап комичар и како такво не е логично да се свати како реално упатство за справување со пожар. Ти теквит?


#namiti #standup #comedy#moresmiles


Данлоудирај го новото стендап шоу!

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

80 мин. интензивна комедија.

17 views0 comments

Recent Posts

See All

“Дури ја чекам“ Нов подкаст на Никола Тодороски

Јеепаа драга бандо, посебно вие о напатени души-чекачи. Од овој момент па натаму ќе имате можност да уживате во мојот нов подкаст кој го правам “Дури ја чекам“. Кој чекал знае! Уживајте #namiti #stand

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ