Search
  • Никола Тодороски

Ода за сите родители

Како родител на два малолетни диносауруси ја користам оваа уникатна прилика да оддадам почит и вистинско разбирање на сите родители кои храбро се справуваат со детската досада за време на ова време на изолација. Прилично е тешко да се свати потребата на дете да му се најдат две жолти бојци и една зелена кога ќе се разбудит во 4 сабајле. Или да го почекаш то да ја отклучит влезната врата додека ти чекаш со седум кеси в раце да го погодит клучот...


Следново видео е посветено на тој прекрасен свет

#namiti#moresmiles


Данлоудирај го новото стендап шоу!

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

80 мин. интензивна комедија.
127 views0 comments

Recent Posts

See All

“Дури ја чекам“ Нов подкаст на Никола Тодороски

Јеепаа драга бандо, посебно вие о напатени души-чекачи. Од овој момент па натаму ќе имате можност да уживате во мојот нов подкаст кој го правам “Дури ја чекам“. Кој чекал знае! Уживајте #namiti #stand

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ