Search
  • Никола Тодороски

Нутриционист на утринска

Најјаки ми се ко ќе речат припадници на старите мудри лица: “на телевизија рекоја се земало со едно лајче мед, лимон, ѓумбир, растворени во нешто како солзи од девица. Со едно лајче се земало наутро и навечер и убо било за подмладување..“ Е ова чичево на утринска и од ова е појако. Можеби ете нема да те подмлади но постои шанса да те насмее.

#namiti #standup #comedy#moresmiles


Данлоудирај го новото стендап шоу!

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

80 мин. интензивна комедија.
Со секој данлоуд на стендап шоуто или купување на дел од брендираните производи давате дирекна поддршка! ВИ БЛАГОДАРАМ!

36 views0 comments

Recent Posts

See All

“Дури ја чекам“ Нов подкаст на Никола Тодороски

Јеепаа драга бандо, посебно вие о напатени души-чекачи. Од овој момент па натаму ќе имате можност да уживате во мојот нов подкаст кој го правам “Дури ја чекам“. Кој чекал знае! Уживајте #namiti #stand

© 2021 НИКОЛА ТОДОРОСКИ