Search
  • Никола Тодороски

Навики во WC

Да се реазбериме значи кој сакаш биди, без разлика на степен на интелигенција, пол, раса етничка припадност сите имаме некакви навики. Да и таму во WC. Жалам ако муабетов предизвика создавање на некаква непријатна слика во вашиот ум, ама факт е дека сами си ја создадовте, не јас. Еве за навиките.

#namiti #standup #comedy



#moresmiles


Данлоудирај го новото стендап шоу!

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

80 мин. интензивна комедија.





92 views0 comments

Recent Posts

See All

“Дури ја чекам“ Нов подкаст на Никола Тодороски

Јеепаа драга бандо, посебно вие о напатени души-чекачи. Од овој момент па натаму ќе имате можност да уживате во мојот нов подкаст кој го правам “Дури ја чекам“. Кој чекал знае! Уживајте #namiti #stand

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ