Search
  • Никола Тодороски

Македонска Публика

Посветено на овој измачен, напатен народ и тука ќе престанам со атрибути зш ако продолжам ко шо звучит ко политички говор несвесно ќе ме изберите за претседател.

Уживај о Македонска Публико!

#namiti #standup #comedy#moresmiles


Данлоудирај го новото стендап шоу!

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

80 мин. интензивна комедија.
Со секој данлоуд на стендап шоуто или купување на дел од брендираните производи давате дирекна поддршка! ВИ БЛАГОДАРАМ!

30 views

Recent Posts

See All

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ