Search
  • Никола Тодороски

Мажи ко сперматозоиди

Јас од себе тргвам. Гледаш група мажи одат некаде, ги пукат ентузијазам и секој сакат да е прв. Одма сакам да им се придружам..

Мајка ми од секогаш ми велеше: “Да не си во се најпрв..“ Да не бев најпрв немаше да ми велит“.

#namiti #standup #comedy#moresmiles


Данлоудирај го новото стендап шоу!

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

80 мин. интензивна комедија.
95 views0 comments

Recent Posts

See All

“Дури ја чекам“ Нов подкаст на Никола Тодороски

Јеепаа драга бандо, посебно вие о напатени души-чекачи. Од овој момент па натаму ќе имате можност да уживате во мојот нов подкаст кој го правам “Дури ја чекам“. Кој чекал знае! Уживајте #namiti #stand

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ