Search
  • Никола Тодороски

Комичар

Од секогаш ми било препонајпрејако кога ќе ме запраша некое мудро лице или некоја тетка досетка: “Абе те гледав вчера се искинав од смеење, од кај ти текват оние глупости шо ги тресиш?“ За некои едноставно нема помош и тоа не зависи од нас...

За вас останатите што навистина сакате да ѕирнете зад завесата еве вака е од прилика да си комичар.

(Намерно го напишав ова на литературно за да е помистично и така малку како научно-документаристички да делуват ;) )

#namiti #standup #comedy#moresmiles


Данлоудирај го новото стендап шоу!

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

80 мин. интензивна комедија.
Со секој данлоуд на стендап шоуто или купување на дел од брендираните производи давате дирекна поддршка! ВИ БЛАГОДАРАМ!

8 views0 comments

Recent Posts

See All

“Дури ја чекам“ Нов подкаст на Никола Тодороски

Јеепаа драга бандо, посебно вие о напатени души-чекачи. Од овој момент па натаму ќе имате можност да уживате во мојот нов подкаст кој го правам “Дури ја чекам“. Кој чекал знае! Уживајте #namiti #stand

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ