Search
  • Никола Тодороски

Клета година

И други години почвеле лошо ама како оваа.. Мислам дека календар не требит да постојт за оваа од шо е клета. Видеово е постаро од годинава но и како такво ја изразува клетоста на истата. Дали и од Македонија Пат се изненадени од новава година и од снегот во јануари гледај во видеото.

#namiti #standup #comedy#moresmiles


Данлоудирај го новото стендап шоу!

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

80 мин. интензивна комедија.

113 views0 comments

Recent Posts

See All

“Дури ја чекам“ Нов подкаст на Никола Тодороски

Јеепаа драга бандо, посебно вие о напатени души-чекачи. Од овој момент па натаму ќе имате можност да уживате во мојот нов подкаст кој го правам “Дури ја чекам“. Кој чекал знае! Уживајте #namiti #stand

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ