Search
  • Никола Тодороски

Идно политичко време

Кога и во време на пандемија со корона се спремаме за систем врата на врата и кога 100 грама кафе и наполитанки јадро ни се најголем стимуланс за гласање, сето тоа мора да се испочитува со еден клип. Клипот е постар а работите уште актуелни..


Уживајте !
#moresmiles
Данлоудирај го новото стендап шоу!


ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

68 views0 comments

Recent Posts

See All

“Дури ја чекам“ Нов подкаст на Никола Тодороски

Јеепаа драга бандо, посебно вие о напатени души-чекачи. Од овој момент па натаму ќе имате можност да уживате во мојот нов подкаст кој го правам “Дури ја чекам“. Кој чекал знае! Уживајте #namiti #stand

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ