Search
  • Никола Тодороски

Животот е школо

Колку се чудни овие поговорки на старите мудри лица. Ако животот е школо кој е класниот?

#namiti #standup #comedy#moresmiles


Данлоудирај го новото стендап шоу!

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

80 мин. интензивна комедија.
Со секој данлоуд на стендап шоуто или купување на дел од брендираните производи давате дирекна поддршка! ВИ БЛАГОДАРАМ!

13 views

Recent Posts

See All

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ