Search
  • Никола Тодороски

Грешки

Не постојт човек шо не напрајл грешка. И ок е од грешките се учи. Проблемот е шо секогаш кога ќе напрајш грешка тука е старо мудро лице кое будно бдее и без разлика на возраст пол раса или етничка припадност, спремно е да те корегира. Секако со доза на исконска мудрост изразена преку знајни и не знајни поговорки.


Пред да го гледаш видеово сврти се зад тебе некој да не те гледа тебе.

#namiti#moresmiles


Данлоудирај го новото стендап шоу!

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

80 мин. интензивна комедија.


134 views0 comments

Recent Posts

See All

“Дури ја чекам“ Нов подкаст на Никола Тодороски

Јеепаа драга бандо, посебно вие о напатени души-чекачи. Од овој момент па натаму ќе имате можност да уживате во мојот нов подкаст кој го правам “Дури ја чекам“. Кој чекал знае! Уживајте #namiti #stand

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ