Search
  • Никола Тодороски

Влашки муабет

Во ова време на социјална дистанца најдобар начин да напрајш слава, именден, роденден. Самата економија плаче како претходно некој не се сетил да го употреби овој (влашки) економски модел.


Важна напомена:

Термините Влав, влашки, влашко се користат исклучиво и само за да се потенцира способноста на поединец и/или група да се справи со овие економско кризни времиња. Чисто да се разбериме да немат после: Никола ај ак сакаш не туку се зафркавај со Влав, влашки, влашко... Не, не, никако. Ова е комплимент. И стендап комедија значи за кого и да прајме муабет сигурно имат зафрканција. Еве јас имам голем нос ако ве прајт барем малце посреќни.


#намити
#moresmiles


Данлоудирај го новото стендап шоу

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

80 мин. интензивна комедија

144 views0 comments

Recent Posts

See All

“Дури ја чекам“ Нов подкаст на Никола Тодороски

Јеепаа драга бандо, посебно вие о напатени души-чекачи. Од овој момент па натаму ќе имате можност да уживате во мојот нов подкаст кој го правам “Дури ја чекам“. Кој чекал знае! Уживајте #namiti #stand

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ