COMEDY MK LOGO.png

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

Моето стендап шоу снимено во култниот клуб JAZZ INN.

80 мин. интензивна комедија достапна онлајн.

Бидејки стендап проектите кои ги работам се тотално независни и не се финансирани од било какви фондови и организации, видеото е достапно за скромни 5 долари. Секако дека одкако ќе го данлоудираш можеш да го ставиш на youtube и слично, но тоа нема да го направиш зошто разбираш колку е тешко да се направи еден час стендап комедија. 

ВИ БЛАГОДАРАМ  #moresmiles 

МЕРЧЕНДАЈЗ

arrow&v
arrow&v

Избери си маичка

Цена 500 ден. (плус 130 ден. карго достава на адреса)

© 2020 НИКОЛА ТОДОРОСКИ

НИКОЛА ТОДОРОСКИ

Вештачка Интелигенција Природна Глупост - Стендап комедија